Tourbike verzekering in het kort

Online verzekeren is onze specialiteit. Via Tourbike verzekering verzekert u uw motor eenvoudig maar vooral snel. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u over drie minuten al de weg op mag, ook in het weekend en de avonduren.

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig getraind en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Wij combineren het voordeel van online met de service die u bij uw verzekering mag verwachten.

Tourbike verzekering is een merk van het NAVK. Meer over het NAVK lees je in onze dienstverleningswijzer

Zo bereikt u ons

 • 040 - 851 37 52
 • Openingstijden klantenservice
 • Ma - do: 9 t/m 20 uur
 • Vrijdag: 9 t/m 17 uur
 • Zaterdag: 9 t/m 13 uur (spoed)
 • Bezoekadres
 • Vaalserbergweg 313
 • 5628 CH Eindhoven
 • Postadres
 • Postbus 1097
 • 5602 BB Eindhoven

Anac Backoffice

Anac

Om u als klant een zorg- en vlekkeloze verzekeringservaring te garanderen werken wij samen met Anac Backoffice. Onze hele administratie en betalingsverkeer wordt verzorgd door Anac Backoffice. Zij zijn een specialist in verzekeren, administreren en klantcontacten. Samen zorgen wij dat u optimaal verzekerd bent.

Wat betekent dit voor u?
Onze dienstverlening is in zijn geheel afgestemd op onze samenwerking, wij huisvesten zelfs in hetzelfde gebouw. Dit zorgt ervoor dat de onderlinge communicatie optimaal verloopt. Voor u als klant betekent dit dat u nog beter geholpen wordt.

Binnen het betalingsverkeer wordt de naam Anac gebruikt. Als u een afschrift voorbij ziet komen met de naam Anac dan wordt er geïncasseerd namens Tourbike verzekering. Het kan incidenteel voorkomen dat de naam Anac en Tourbike verzekering door elkaar wordt gebruik.

Anac Backoffice
Het huidige bedrijf Anac Backoffice is opgericht in de jaren '70 onder de naam Algemene Nederlandse Automobilisten Club, simpelweg afgekort tot Anac. Deze vereniging had naast een verzekeringsproduct tal van andere speerpunten zoals Anac tankstations en wasstraten. Een aantal van deze bedrijven bestaat nog steeds. Deze hebben overigens geen band met het huidige Anac Backoffice.

Anac Backoffice is gevestigd te Eindhoven en ons team staat voor je klaar.

Generali

Generali

Tourbike verzekering werkt samen met Generali schadeverzekerings maatschappij. Generali schadeverzekerings maatschappij is een moderne schadeverzekeringsmaatschappij, gevestigd in Diemen. Zij bieden verzekeringsproducten voor particulieren en staat staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Generali schadeverzekering maatschappij nv maakt sinds 6 februari 2018 deel uit van ASR Nederland N.V. Meer weten? Kijk op generali.nl/asr

Generali schadeverzekering maatschappij nv was voorheen onderdeel van Generali Group

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Wij worden jaarlijks gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijzen en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.


De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

Wij hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zo bieden wij de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

 • Weten met wie je zaken doet en hoe je ons gemakkelijk kunt benaderen
 • Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond
 • Bedenktijd: 14 dagen
 • Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Je kunt ons vinden op de site van Thuiswinkel Waarborg en daar ons certificaat bekijken

Naar over ons

Kamer van Koophandel

Het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het online register kunt u ons en onze handelsnamen vinden onder het KvK-nummer 33177942.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kunt u zoeken op ons Kifid-nummer 300002547.

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markt, u kunt ons vinden onder nummer 12005180.

Onze klanten vertellen u graag waarom

Teamleider ServicecenterErik